Anne L. Green - Az ír kastély titka (Smaragd sziget 2.)


Anne L. Green Smaragd sziget sorozatának folytatása bravúros, magával ragadó és lélegzetelállító. Öröm volt olvasnom minden sorát a történetnek. Az első rész olvasása után szinte függőként vártam a folytatását Nicole és Eric törékeny szerelmi szálának.

És azt kell, hogy mondjam megérte várnom! Egyszerűen elvarázsolt és beszippantott a történet érzelmisége, drámaisága és a sok rejtélye.  Egyszerre volt érzéki, érzelemdús és veszélyes és mindez egy nagyszerű robbanókeveréket alkotva durrant be az olvasó képzeletébe.

Alig vártam, hogy végre folytathassam ezt a remekművet és azt kell, hogy mondjam talán a folytatás vitt mindent. Hiszen a sok veszély és a hőn áhított szerelemért vívott harc közepette felülünk egy hullámvasútra, amely két megtört szerelmes szív érzelmi vívódásain kalauzol át bennünket. Egyszerűen lehengerlő volt olvasnom a sok fordulatot és titkot, melyet magában rejt ez a regény. Egyszerűen imádtam azt ahogyan Nicole végre átadja magát Ericnek, azt ahogyan kiteljesedik a szerelmük bámulatosan csodálatos volt. Nicole akár egy bebábozódott pillangó úgy tűnik elő a szerelem és a boldogság ragyogásában.

Anne L. Green írónő ismét elrepített minket egy olyan történetbe, amelybe belépve csak ámulunk és bámulunk. És minden idegszálunkkal koncentrálunk az elénk táruló képekre, hiszen Az ír kastély titka című regény egyszerre tölti el az olvasót várakozással, vágyakozással valamint túlfűtött izgalommal. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom az írónő regényeit, hiszen vérpezsdítők és magával ragadóak. Alig várom a következő regényt, amit Anne L. Green-től olvashatok! Addig is merem ajánlani a Smaragd sziget című sorozatát, ami garantáltam megérinti az ember szívét.

, mert boldogságunk záloga szeretet, amit egymás iránt érzünk.
 A könyvet, itt találod: https://alomgyar.hu/konyv/az-ir-kastely-titka

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - A játszma

Anne L. Green - Az ír farkas (Smaragd sziget 1.)