Jennifer L. Armentrout: White hot kiss- Perzselő csók ( Komor elemek 1.)


– A gonosznak is van édes oldala – mondta Roth. – És ne feledd, hogy a látszat csal!


Tartalom:
Az első csók az utolsó lehet 
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával - ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van - beleértve Zayne-t is. Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.

Véleményem( SPOILERT TARTALMAZ):
Istenem! Jennifer ismét létrehozott egy fantasztikusan elvarázsolt sötét világot, amelyben gorgók és démonok harcolnak egymással. Ahol a főszereplők  közül egy gorgó, egy démon és egy félig gorgó, félig démon összefog a világ megmentéséért. Layla a fantasynk főhősnője, aki nem mellékesen a nagy Lilith lánya; bátor, okos és erős. A gorgóknak segít démonokat jelölni és így találkozik Rothtal, akit maga a nagy gonosz küldött a lány mellé. Roth, az alvilág hercege, aki baromira helyes, vicces és erős, de ettől függetlenül óvón és szeretően viselkedik Laylaval. Szinte forr köztük a levegő, ezt pedig Layla nem igazán tudja kezelni. Roth győzködi, hogy a démonok nem olyan rosszak és ne gyűlölje azt az oldalát, hiszen nem olyan szörnyű az. És ott van Zayn, akivel Layla együtt nő fel és testvéreként viselkedik, óvja és szereti. Azonban Layla többet érez iránta, de ez számára tilos, hiszen kiszívná a lelkét.. 
Nagyon szimpatikusak a főszereplők és rendkívül viccesek a párbeszédek.
A történet rendkívül izgalmas, rejtélyes és eseménydús, hiszen megtudjuk Layla kilétét és megakadályozzák a lilinek feltámasztását, amivel megakadályozzák az apokalipszist. 
Azonban a vége nagyon szomorú volt számomra, hiszen Rothot elnyelte a pokol.

Összességében:
 Vicces, izgalmas és romantikus, imádtam minden sorát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


Idézetek:
– Neked van macskád? 
– Igen. Még kölykök. 
(…) 
– Kettő? 
A fejét csóválta, és az ágy másik végébe mutatott. 
– Három. 
(…) 
– Hát, én… Én el sem hiszem, hogy macskáid vannak. – Megmozgattam az ujjaimat a levegőben, és a cicuska megpróbálta elérni őket. – Mi a nevük? 
Roth felhorkant. 
– Az ott Fúria. A fehér Turbó, a feketét pedig Thornak hívják. 
– Micsoda? Ezeket a cukiságokat így nevezted el, bezzeg az óriás kígyódat Bambinak hívod? 


– Na, tessék, mégis csak van szabad akarat! – szólt. – Bakker, tök szívás. – Aztán elmosolyodott… Rám mosolygott…teljesen őszintén, kivillantva mély gödröcskéit. – Abban a pillanatban elvesztem, hogy rád találtam. 

Köszönöm, hogy elolvastátok! 
Puszi, B!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)