Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch- Dermesztő érintés ( Komor elemek 2.)



A szerelem furcsa dolog: amikor az ember már azt hiszi, hogy sikerült valamennyire felfognia és megértenie, akkor rádöbben, milyen gyenge ízelítőt kapott csupán annak igaz valójából.

Tartalom:
Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét. Ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lány számára, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Elképesztően vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a srác lelkét.
Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderül róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más nem tudná.
Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni...

Véleményem( SPOILERT TARTALMAZ):
Már az első része is lehengerlő volt, de ez mindent vitt! Nagy feszültségű könyv lett ez is, hiszen akció dús, szexis és humoros. Nagyon tetszett, hogy az írónő a szívfájdító jeleneteket egy kis humorral koronázza, ami egyáltalán nem teszi paródiává, sőt inkább emlékezetes lesz tőle. Érdekes volt Layla és Zayn kibontakozó szerelmét figyelni és sajnáltam, hogy Roth nem szerepelt benne olyan sokat, mint az első részben. Roth a történet elején darabokra zúzta a szívem, majd fokozatosan újra építette azt. (Majd elolvadtam a szerelmi vallomásnál!) Viszont érdekes volt, hogy mindig Roth menti meg Laylát és ő siet segítségére, és nem Zayn. És az, ahogyan Abbot viselkedett Laylával egyszerűen elképesztő volt, de az, hogy Layla mégsem engedte megölni őt az megható. 
Imádom, hogy a lendületes cselekménybe beleszövi Layla vacillálását a két pasi között, és ez mégsem teszi tönkre a művet. Nagyon tetszett, hogy mindezt egy irtó nagy csavarral koronázza meg végén, zseniális! 

Összességében: 
 Imádom, hiszen méltó folytatása a Perzselő csóknak.
  Azt hiszem ez a sorozat is felkerül a kedvenceim listájára. Izgalmas, fordulatos és letehetetlen, kell még több?!  Alig várom a folytatását, hiszen olyan izgi résznél fejeződött be.

Idézetek:
- Annyira akarlak téged, hogy olyan érzés, mintha állandóan mardosna a pokoli éhség. Sosem múlik el.- Lehajtotta fejét a nyakam tövéhez, és mélyen beszívta az illatomat.- El sem tudom képzelni, milyen ez.
- Akkor tegyél végre ellene valamit- suttogtam.

- Hogy is ne gondolnának rólam mást mindketten...
- Mert ugyanúgy ismernek, ahogy és, ezért.- Szavainak határozottsága meggyőző volt.- Ami vagy, az nem változtat azon, aki vagy.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Puszi, B!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)