Jennifer L. Armentrout Várok rád című sorozat

 Sziasztok!

A Várok rád sorozat három részből áll, plusz  az első rész férfi szemszögéből. Az egész sorozat nagyon humoros, érzelmes és romantikus. Azt hiszem az idei évem egyik legjobb sorozata ez!



Az egész sorozat olyan, mintha egy nagy családról szólna és a különböző részek a családtagokat, illetve az ők történeteiket mutatnák be. Nagyon tetszett, hogy ez a családias légkör körbelengte a különböző részeket, illetve az egész sorozatot. A sorozat szereplői mind- mind sebzett emberek, akik különböző traumákat éltek át és dolgoztak fel. Esendőek, de kitartóak és reménykedők, amiért hamar a szívemhez nőttek. Valamint tetszik az, hogy gondosan felépített karakterek és nincsenek elszállva. Tetszettek a különböző élethelyzetek, események amik elé az írónő állította őket és az, hogy próbálják közösen vagy párban megoldani. Tetszett az, hogy mindegyik történet dinamikus, letehetetlen és olvastatja magát. Ez egy csodálatos sorozat barátokról, szerelmekről és ez a sorozat hűen igazolja azt, hogy mégis vannak igaz barátok, szerelmek és bíznunk kell egymásban! 

Kedvenc idézeteim a sorozatból:
- Köszönöm. 
Az ajka félmosolyra húzódott. 
– Mit? 
– Hogy megvártál.

- Úgy szeretlek, mint a muffint.
Most már széles és őszinte mosolyra húzódott a szája.
- Kis hülye. Én is szeretlek. 

Ha én valamit meg akarok kapni, akkor mindent megteszek, hogy megszerezzem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessem.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Puszi,B!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)