Jennifer L. Armentrout: Wait for you & Truest in me- Várok rád sorozat( 1, 1,5)

Nincs semmi, ami biztosabban jelezhetné, ha egy kapcsolat komolyabb szintre lépett, mint amikor az egyik fél hagyja, hogy a másik teknőse az ő padlóján mászkáljon.

Véleményem a könyvekről:

Mindkettő könyv nagyon tetszett, mert igazán kiegészítették egymást és izgalmas volt mindkét fél szemszögéből olvasni a történetet. Szerettem olvasni mind a  női, mind a férfi szemszögből  a gondolatokat és az érzelmeket, melyek néha úgy tajtékoztak, mint a tenger. Nagyon tetszett az, hogy szereplők igazán hétköznapiak és nem elrugaszkodottak, ezért hamar szerethetővé váltak. A két főszereplő: Avery és Cam, akik között egy csodálatos szerelem bontakozik ki, azonban szerelmüket beárnyékolja a múlt egy sötét darabkája. Avery egy sebezhető, de erős nő, aki túl lép az őt ért borzasztó megrázkódtatáson és az egyszeri szörnyű megingásán, öngyilkossági kísérletén. Ez pedig nagy erőre vall tőle, hiszen ez nem könnyű dolog. Cam, az öntelt és vicces szomszédfiú, aki Avery támasza, társa lesz és segít neki abban, hogy feldolgozza a múltban ért traumáit. Kialakul közöttük egy nagyon erős kötődés, ami egyszerre törékeny és sziklaszilárd. A kapcsolatuk legfőképpen a  bizalmon és a szereteten alapul és ez igazán értékessé teszi a történetüket. Ezenkívül imádtam az évődéseiket, amiken szó szerint sírtam a nevetéstől. Tényleg nagyon szerettem olvasni azt, hogy mindkét fél, hogyan és mit beszél meg a barátaival, esetleg miben bizonytalanabb vagy magabiztosabb. Viszont tetszik, hogy az írónő beledolgozza a történetbe a komolyabb témákat és az, hogy kiemeli a bizalom fontosságát.

A történet maga lendületes, laza, humoros és érzelemdús, amelybe beleszőtt az írónő komolyabb témákat, ezzel megkoronázva az egészet. 


Összességében: 

Sosem csalódom az írónőben, mert mindig ilyen rendkívüli könyveket ír. 

Imádtam olvasni, minden meg van benne, ami csak kell! 

Cam és Avery története csodálatos és magával ragadó.


Idézetek:


– Sakál részeg vagy! 
– Nem vagyok! 
Lapos pillantást vetett rám. 
– Minden részegnek ezek az utolsó szavai, mielőtt pofával lefelé a padlón csattan.



Az ütközés elkerülhetetlen volt.Basszuskulcs! Eperke rongyolt belém.



Vannak olyan pillanatai az életemnek, amikor szó szerint el sem tudom kèpzelni, hogyan jutottam el oda ahol éppen vagyok.


A titkok… nos, vannak alkalmak, amikor fontos, hogy megtartsuk őket, és vannak olyanok is, amikor eleve megölik azt, amiből talán valami gyönyörű is kifejlődhet.


- Köszönöm. 
Az ajka félmosolyra húzódott. 
– Mit? 
– Hogy megvártál.


Köszönöm, hogy elolvastátok! 

Puszi, B!











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)