Erin Watt: Bukott örökös (Royal család 4)

Amikor fájdalmat okozol másoknak, akkor végül te is sérülsz.


 Tartalom:

Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon. Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia.

Egészen addig, amíg fel nem tűnik Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki nemet mond neki, hiába vonzódik a fiúhoz. Easton képtelen megfejteni, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi a számára.

Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie. Lehet, hogy igaza van.

Ellenségek. Szabályok. Megbánások. Eastonnak életében most először nem elég a Royal-korona. Kénytelen megtanulni, hogy minél magasabbról indul valaki, annál nagyobbat bukhat.

Véleményem:

Egy percig sem gondoltam volna, hogy Easton Royal valójában egy magányos és szeretetéhes emberke. Mindig olyan humoros vagy spicces állapotában jelent meg az előző részekben. Kifejezetten tetszett, hogy az ő szemszögéből íródott a könyv és beleláthattunk lelke minden kis zugába. Így legalább megtudtuk miért is olyan pusztító önmagával szemben. Rendkívül tetszett, hogy Easton most nem a nőcsábászt játssza, hanem talált egy társat, akihez tud kötődni. Hartley azonban Easton szöges ellentéte és az ő múltja sem fenékig tejfel. Kettejük kapcsolata nagyon törékeny és dramatikus. Tetszett, hogy Hartley felelősségteljessége Easton-t a jó út felé tereli. Viszont a múlt árnyai ott kísértenek kettejük között, amiket igencsak nehéz lesz legyőzniük. Az egész történet zsúfolásig van drámával, humorral és érzelmekkel. Kíváncsi vagyok a továbbiakra!

Idézetek:

Mindannyian az elérhetetlen dolgokat akarjuk.

Van benne valami, amitől boldog vagyok, ha a közelében lehetek.


Köszönöm, hogy elolvastátok!

Puszi, B!







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)