Erin Watt: Megkopott korona (Royal család 3.5)

Nem számít, mekkora távolság, hány ember húzódik közöttünk, akkor is vonzzuk egymást.


Tartalom:

Gideon Royal két évvel ezelőtt, egyetlen hiba miatt elveszítette álmai szerelmét. Azóta megcsömörlött, közönyössé vált, és belekerült a zsarolás, a szívfájdalom és a veszteség végtelen spiráljába. Amikor egyetemre került, azt remélte, mindent újrakezdhet. Ám a sors másként tervez, és ismét az útjába sodorja Savannah Montgomeryt.

Savannah úgy hiszi, nincs már visszaút Gideon árulása után. A fiú azt reméli, téved.

Megbocsátás. Remény. Megváltás. Gideon megfogadta, hogy visszaszerzi a lányt, aki elrabolta a szívét. És ha egy Royal elhatároz valamit, a végsőkig elmegy, hogy valóra váltsa.

A szédítően népszerű Royal családban mindig történik valami.


Véleményem:
Nagyon tetszett, hogy nem csak a nézőpont volt váltott, hanem az időbeni megjelenítés is. Így betekintést nyerhettünk Gideon és Savannah egykori kapcsolatába és a jelenlegi helyzetükbe. Már a sorozat előző részeiben is foglalkoztatott Gideon komorsága és az, hogy mi történhetett vele. Nos, itt megkaptam a választ. Tetszett, hogy a Royal család többi tagja is felbukkan a történetben és az, hogy betekintést nyerhetünk a fiúk anyjukkal való kapcsolatára. Gideon és Savannah története telis tele van drámával, humorral, félreértésekkel és elfojtott vágyakkal. Örültem amikor a végén mégis kibékülnek.

Idézetek:
- Egymásnak szánt minket a sors, de a körülmények elválasztottak minket egymástól. 

És aztán csak mi ketten létezünk, kitöröljük a múltat, enyhítjük a fájdalmunkat, és minden rossz emléket új értékes pillanatra cserélünk.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Puszi, B!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)