Erin Watt Royal sorozat első három része

A Royal sorozat első három része Ella és Reed izgalmakkal és drámákkal teli történetét ismerteti, amelyben rengeteg humor és izgalom is található. A történetük tele van fordulatokkal és romantikával.

Nagyon tetszettek a karakterek, hiszen egyszerre erősek, függetlenek és sérülékenyek. Tetszik, hogy  Ella karaktere egy talpraesett lány, aki nem ijed meg a bunkó és elutasító Royal fiúktól, sőt szinte megszelídíti őket. Ella bekerülése a Royal családba pozitív hatással bír a testvérekre, mégha az elején elég sok súrlódás is van közöttük, de mindezek ellenére észrevétlenül is  egy családdá válnak, akik tényleg teljes mellszélességgel kiállnak és harcolnak egymásért. Kialakul közöttük a testvériség, a barátság, a ragaszkodás, az összetartás és szeretet. Ella és Reed között pedig kialakul a szerelem halvány kis szikrája, amely később városokat elemésztő tűzzé éled. Igazán izgalmas a kapcsolatuk, hiszen mindketten csökönyös öntörvényű karakterek, akik elég sötét múlttal rendelkeznek és mégis nyitnak egymás felé. A kezdeti rivalizálásuk átalakul egy bensőséges kapcsolattá, amely túlél sok- sok bonyodalmat, összeesküvést és fájdalmat. Azt hiszem pont ezért is tetszik ez a sorozat, mert meg van benne minden, ami szükséges: humor, dráma, összesküvés és szerelem. És mindezek mellett a könyv komoly témákat is boncolgat, mint például a drog, az öngyilkosság, az alkohol és a szexuális zaklatás. Illetve elképesztő betekintést nyerünk a gazdagok világába, ahol a rengeteg pénz körül még több pénz kering. Ez az első három rész számomra egy érzelmi hullámvasút volt, hiszen átéljük a szereplőkkel a rengeteg megpróbáltatást és  intrikát, de amikor már azt hinnénk, hogy minden rendbe jön és jó lesz, akkor kap a történet egy akkora fordulatot, hogy csak pislog az olvasó. 

Kedvenc idézetek:
Senki sem akarja, hogy tönkretegyék. Mindenki arra vágyik, hogy megmentsék.

Sohasem volt igazából szükségem semmire, mielőtt megismertem őt. Mostmár levegőt venni is nehez úgy, hogy nincs mellettem.

Mögöttünk a fájdalmas és szörnyű múlt. Előttünk pedig a makulátlan jövő.


Köszönöm, hogy elolvastátok! 
Puszi, B!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)