Jennifer L. Armentrout: Fall with me- Várok rád sorozat (4.)

Soha senki nem tudja előre, mikor fog az élete visszafordíthatatlanul megváltozni. Mert erre soha senki nem figyelmeztet.


Tartalom:
Első ​szerelem, második esély, és ellenállhatatlan vonzalom, ami a tehetséges festőként alkotó pultoslány és az érte mindenre képes kemény, szexi zsaru között lüktet.

Roxy tizenöt éves kora óta fülig szerelmes Reece-be, és amikor felnőttként végre együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát a látszólag elérhetetlen zsaruval, azt hitte, viszonzásra talál majd a szerelme. De nem így történt. Vagy legalábbis ő azt hitte. Reece azonban váratlanul újra berobban az életébe, amikor szabadlábra helyezik azt a férfit, aki annak idején súlyosan megsebesítette Roxy barátját. A támadó megbánta már, amit tett, Roxy azonban képtelen megbocsátani neki.

Roxy semmit nem szeretne kevésbé, mint megint odáig menni Reece-szel, a férfi azonban eltökélte magában, hogy bebizonyítja a lánynak ennek ellenkezőjét. Különösen, amikor kiderül, hogy egy pszichopata üldözi Roxyt. Roxy maga sem tudja, mi veszélyesebb: a pszichopata vagy az, hogy szembenézzen a rég eltemetett múlttal és megint feltárja a szívét.

Véleményem( SPOILER):
Egyszerűen imádtam. Dinamikus, rejtélyes és romantikus. A szereplők nagyon hamar megkedvelhetőek. Roxy egy nagyon erős és bátor karakter, akinek a legjobb barátja meghal és majdnem ő maga is. Legnagyobb szenvedélye a festés és a webdizájn. Reece egy kemény, de ugyanakkor gyengéd zsaru, aki sok borzalmat átélt és azok még mindig kísértik. A két főszereplőnk egymás támaszai, barátai és szeretői. Nagyon tetszettek az évődéseik és a mély beszélgetéseik is. Külön tetszett, hogy feltűntek a sorozat előző részeiben megismert szereplők is! Nagyon tetszett, hogy a romantikus vonal mellé az írónő egy krimisebb vonalat szőtt, ami igencsak fokozta az amúgy is forró hangulatot. Viszont a zaklató kiléte teljesen meglepett, hiszen ki gondolt volna éppen Kip-re. Az egész történet tanulsága az elengedés, feldolgozás és egy csodálatos szerelem beteljesülése. 

Összességében: 
Nagyon szerettem olvasni, letehetetlen volt. Remélem lesz még folytatása és azt is, hogy Nick története lesz.

Idézetek:
- Anya!- sóhajtottam fel könyörögve.- Nem gondolod, hogy hagynod kéne levegőt venni?
- Jajj, hallgass már! - Felelte ő. - Olyan ritkán esik meg, hogy egy ilyen jóképű fiatalembert ölelgethetek, aki nem a fiam!
- Te jóságos isten! - motyogtam.

- Engedd el magad, és zuhanj, mert ígérem, hogy én mindig elkaplak majd, kicsim. Együtt mindent legyőzünk. Csak azt kérem, hogy vállald a kockázatot.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Puszi, B!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)