Palotás Petra - Lélekszirmok

Sziasztok!

 Palotás Petra egy újabb csodakötetéről fogok írni Nektek, amely úgy hat a lelkedre, akár egy forró kakaó a téli fagyos estéken. Körülöleli és felmelegíti szeretettel.

Ezúton is szeretném megköszönni az Álomgyár kiadónak a recenziós példányt, nagyon hálás vagyok érte! 




Tartalom:

Szívet melengető történetek az ezerarcú szeretetről

Kevés szóval sokat mondani. Ez a novellák varázsa, amelyre oly nagy szükségünk van a feje tetejére állt világban. Történetek, amelyek néhány oldalon keresztül lelassítják a gondokkal teli rohanós hétköznapokat, hogy aztán erőt merítve belőlük újra tehessük a dolgunkat. Az Igazgyöngyök sikere megmutatta, hogy az olvasók mekkora becsben tartják a szeretetmorzsákat, amelyeket egy-egy ilyen írás ad a számukra. Mosoly? Meghatottság? Tanulság? Átértékelés? Palotás Petra legújabb novellás kötetében ezúttal is olyan érzelemkovácsoló pillanatképeket kínál, amelyek – mint a napsugár a virágoknál – oldalról oldalra bontják ki lelkünk szirmait

Véleményem:
Az első novelláskötet, melyet az írónőtől olvastam az Igazgyöngyök volt, mely csodálatos, gyönyörű, olykor szomorú vagy elgondolkodtató novellákat tartalmazott. Nagyon szerettem olvasni és a Lélekszirmok című kötetével is így volt. De nem csak a borítója olyan gyönyörű, hanem amit tartalmaz is, hiszen a novelláskötetet szebbnél szebb, bölcsességben és tanulságban gazdag, olykor megható vagy vicces hétköznapi történeteket ölel át, melyek óhatatlanul is belopják magukat a szívünkbe. Nagyon tetszett, hogy ezek a történetek rávilágítanak az élet igazi értékeire, az elfogadásra, a tiszteletre és a szeretetre. Valamint az, hogy a novellák egytől egyig azt üzenik, hogy a legfontosabb szeretni és szeretve lenni. 

Palotás Petra novellái szinte körülölelik az ember lelkét és feltöltik szeretettel. 

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Puszi, B!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)