Baráth Viktória - Első tánc

 Mert én vagyok az egyetlen, akin a boldogságom múlik.

Sziasztok!

Ez a harmadik könyv, amelyet az írónőtől olvastam, de még mindig meg kell állapítanom, hogy olyan történeteket alkot, amelyek egyszerűen beszippantják az olvasót.


Tartalom:
Meddig ​érdemes küzdeni egy férfi szerelméért? És az álmaidért?

Zoey álma, hogy musicalszínésznő lehessen, ennek az álomnak azonban határt szabnak a gátlásai. Hogy bebizonyítsa rátermettségét, a 21. születésnapján Párizsba utazik egyedül, ahol szenvedélyes szerelemre lobban a skót származású Owennel, aki a fiatal lány számára a tökéletes férfi – egy apró szépséghibával: a 35 éves Owennek ugyanis van egy titka. 
Később felbukkan a színen egy másik férfi is, aki pont azt a biztonságot tudná nyújtani Zoey-nak, amit Owentől sosem kaphat meg.

Zoey válaszút elé kerül: vajon a szenvedélyes szerelmet választja, vagy a biztonságos és kiszámítható életet, netán saját lábára áll, és elindul az álmai megvalósításának útján?

Hová vezethet egy titkokkal és hazugságokkal kezdődő kapcsolat? A nagy korkülönbség ellenére kialakulhat-e életre szóló szerelem két ember között? Te mit tennél meg az álmaidért?


Véleményem:

Nagyon szerettem olvasni ezt a történetet, amely szinte elrepített egy fiatal lány tündérmeséjébe, ami telis-tele volt izgalmakkal, romantikával és fordulatokkal. A szereplők egytől egyig a szívemhez nőttek, nagyon emberiek és esendőek. Esendőek, mert kergetik a céljaikat, a szerelmet és a boldogságot. Ettől olyan valós és izgalmas ez a történet, hiszen olvasás közben végig azon kattogtam, hogy vajon sikerül- e nekik elérni azt, amit szeretnének.  Egyébként a történet teljesen magába szippantott, nem eresztett és olyan érzetet keltett bennem, mintha érzelmi hullámvasúton ülnék egy igazán izgalmas végponttal. Zoey és Owen kapcsolata küzdelmekkel teli, amelyek igencsak próbára teszik az egymás iránt érzett érzéseiket. Viszont a kettejük zűrzavaros románcának a tanulsága az, hogy az igazi érzelmek nem múlnak el és nem tompít rajta senki és semmi. 

Csodálatos történet ez az álmok és szerelmek beteljesüléséről, igazi értékekkel és tanulságokkal!


Idézetek a könyvből:

Ha egymásnak teremtettek titeket, az úgyis kiderül. Akkor jön olyan probléma, amit nem tudtok megoldani, hiába is akarjátok, de addig élvezd az életet. Nem azon agyalj, hogy mi lesz majd egy vagy öt év múlva! Csak legyél boldog! Most!


Az érzelmeknek nem parancsolhatunk. Előfordul, hogy olyanba szeretünk bele, akibe nem kéne, vagy olyankor, amikor nem kéne. És ha ez megtörténik, akkor csak annyit tehetünk, hogy igyekszünk a legjobbat kihozni a helyzetből.


Köszönöm, hogy elolvastátok!

Puszi, B! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)