Vi Keeland - A kemény főnök

 

Ez  a második  Vi Kelland regény, amit olvastam, de rá kellett jönnöm újra, hogy többet kéne olvasnom az írónőtől. Hiszen a könyvei tele vannak romantikával, humorral és viharos múltakkal, melyeket különböző féle módon szövöget és fon, míg végül egy tökéletesen boldog befejezés nem kerekedik belőle. Ezzel a regénnyel sem volt máshogy!

Tetszett az, ahogyan Evie és Merrick találkoztak és ahol találkoztak először, de legfőképp a kínos interjú tetszett, ami után beindult ez az őrületes történet. Rendkívül tetszett ahogyan évődtek egymással és szívták egymás vérét, de legfőképp talán az fogott meg, hogy tudtak a problémáikról beszélni egymással.

Egyszerűen imádtam olvasni minden sorát. Egyszerre volt humoros és reményteli, miközben főszereplő párosunk küzdött a múltjával és annak démonaival. Eviet és Merricket egymásnak teremtették, egyszerűen fantasztikus karakterek, tökéletes párosítás az övék. Hisz Evie a derűlátó tornádó, aki egy mindenben segítő jó tündér, és aki tökéletesen felforgatta a komoly főnök, de annál jólelkűbb Merrick életét. Tetszett, hogy mindkettőjük szemszögét olvashattam, sőt az még különösen tetszett, hogy visszatekinthettem Merrick múltjába is. Mindkettejük  múltja kemény és tele van borzalommal, de amikor elkezdenek  egymásra hangolódni és egymásban bízni a begubózott és elzárt lelkük kinyílik  és fényesen szárnyaló pillngóvá változik.

Rendkívül imádtam Merrick nagymamáját, illetve Evie nővérét, akik két nagyon jó fej karakter. Kitty, Merrick nagymamája nem a szokványos idős hölgy, hiszen néhány kijelentése és tette túltesz a  mai fiatalokon is. Ellátja mindenféle jó tanáccsal Eviet és Merricket, illetve nagyon komoly kerítőt is játszik az ők kapcsolatukban. Greer egy támogató és jó fej nővér, akinek rendkívül jó a humora van és meglátásai.

Összességében ez egy gyönyörűen megírt történet, amely telis- tele van remek szereplőkkel ,romantikával és túlfűtött erotikával. Faltam minden sorát, hiszen ez egy csodás történet két megtört ember egymásra találásáról és szerelembe eséséről. Hiszen a szerelem minden sebet begyógyít  és ez  a könyv gyönyörűen ábrázolja ezt.

Gyakran az ijeszt meg minket a legjobban, ami képes változást hozni az életünkbe. De ha megnyitod a szívedet, és elhiszed, hogy a boldogság megtörténhet veled, akkor meg is fog.

A könyvet itt találod: https://alomgyar.hu/konyv/a-kemeny-fonok

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)