L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)

 

Vajon lehetséges ez?

Egy alkuból, illetve egy üzletből valós szerelem?! Naná! L. J. Shen biztosított róla minket, hogy minden lehetséges, hiszen a szív szava mindent felül ír. Remekül megírt érzelmi szálak kuszasága ez a történet, ami egyszerre játszik az olvasó idegeivel és érzelmeivel. Minden sorát imádtam, rendkívül szeretem az írónő könyveit. 

Remek szereplőpárost állított fel, Dev és Belle szuper együtt. Még attól függetlenül is, hogy egymás agyára mennek. Izgalmas volt olvasni mindkettejük szemszögéből, hiszen így betekintést nyertünk a gondolataikba, a  nem éppen rózsás múltjukba és a kemény álarc mögötti érzéseikbe. Belle egy nagyon független és erős karakterű nő, aki gyermeket szeretne, hiszem körülötte mindenkinek van és ő is szeretné átélni az anyaság érzését. De sajnos az orvos közli vele a rossz hírt, miszerint nagyon kicsi az esélye annak, hogy teherbe essen. Dev menekül a gyermekkorában kötött megállapodás elől, miszerint feleségül kell vennie egy vagyonos nőt, akivel eljegyezték. Mindkettőjük élete bonyolult és kusza, de kötnek egy egyességet, ami a végére már nemcsak egymás álcájáról fog szólni. 

Mindkettejük  múltja nehéz és göröngyös ugyan, és valószínűleg  ezért lettek ilyen kemények és önfejűek. Viszont segítenek egymáson, kibontják egymás lelkét és beengedik a fényt a szívükbe. Nagyon szépen fejlődött a személyiségük a történet során és rendkívül jó hatást gyakoroltak egymásra.  
 
Nagyon ritka  ez a téma, amit az írónő boncolgat, ez pedig a házasság nélküli gyermek vállalás. Annak számos okai, nehézségei és szépségei egyaránt említésre kerülnek. Ráadásul olyan szereplővel, aki a társadalom számára megkérdőjelezhető, illetve nem túl optimális múlttal rendelkezik. 

Pörgős  volt, érzelmes és teljesen beszippantott. Nem volt benne semmi unalmas, nagyon tetszettek Belle beszólásai, nagyokat nevettem rajtuk, illetve el is érzékenyített néhány jelenet. Erős történet volt ez, erős karakterekkel és bizony ez a történet bizonyíték arra, hogy márpedig mindenki változhat és létezik happy end. 
Méltó lezárása a sorozatnak és többször újra fogom  olvasni !

Az az igazság, hogy egy nőbe kétszer szeretsz bele. Először, amikor azt akarod, hogy gyereket szüljön neked, és másodszor, amikor ez megtörténik, és rájössz, hogy nem tudsz nélküle élni.

A könyv, itt található: https://alomgyar.hu/konyv/a-szelhamos






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma