Budai Gina - Londoni szeretők ( Vörös és kék-sorozat 2.)


Helló újra kedves London! 

Vagy mondhatnám azt is, hogy üdv újra Sztojka nővérek, már nagyon kíváncsi voltam a történetetek folytatására.

Nagy izgalommal láttam hozzá a sorozat második részének olvasásához, mert az első része egyszerűen elragadott és azt kell, hogy mondjam a második rész is, egyszerűen imádtam olvasni. Egyszerre nevettem, sírtam és éreztem pillangókat a gyomromban a lányok és fiúk kapcsolati sorsának alakulása miatt.

Rendkívül tetszett Kate és Henry szerelmének a kibontakozása, formálódása ebben a regényben is,  hiszen Ők ketten képviselték azt a nagyon nagy betűs szerelmet, melyre mindenki vágyik az életében. Szerettem olvasni a gondolataikat, azt ahogyan formálták egymást, melyeket kisebb nagyobb gesztusok kísértek, amitől az olvasó szívét jóleső melegség érzése tölti el.

 Nagy izgalommal fogott el az, ahogyan Zoé és Ben kapcsolata elkezdett formálódni, hiszen ők amolyan makacs karakterek. Vicces, ugyanakkor nagyon romantikus volt az egymás felé közeledésük, ami nem volt éppen hétköznapi. Hiszen Ben mindent megtett azért, hogy uralkodjon magán, illetve elkápráztassa Zoét, miközben Zoé harcolt a gondolataival, a démonaival.

Nagyon mély volt az, ahogyan Zoénak a  naplóján keresztül beleláthattunk az érzéseibe, a gátjaiba és abba, ahogyan Ben ezeket fokról- fokra lebontotta. Szembesültünk azzal, hogy Zoé nem is olyan kemény csaj mint mutatja, valójában inkább nagyon mélyen sebzett és fél újra kitárni a szívét. Nem is gondolnánk, hogy az előző regényben megismert macsó karakterű Ben, milyen romantikus lélek és milyen rámenős tud lenni, ha Zoéról van szó. A szerelmük napról napra és lapról lapra bontakozott ki , akár egy gyönyörű rózsabimbó. 

Az egész egy szédületes utazás volt, mely végigkalauzolt  a szerelemmel megtelt London utcáin, ahol a Macska utca lakói egymásba gabalyodtak egy életre. Szuper volt párhuzamosan olvasni a két nővér szerelmi életének alakulását, személyiségük fejlődését és azt, ahogyan megnyíltak, de mégis egymás cinkosai maradtak. Igazi csemege volt számomra ez a regény, hiszen egyszerre volt dinamikus, érzelemdús és vicces. Remélem, hogy az Írónő folytatja majd ezt a csodálatos sorozatot, mert nagyon szeretnék még többet olvasni ezekről érzelmekkel túlfűtött és nevetésektől hangos kapcsolatokról. Azt hiszem ez  a sorozat rendesen függőséget okoz!

Fontos vagy nekem. Az egész világot jelented. Ha felébredek, te vagy az első gondolatom, ha rád gondolok, máris mosolygok. Minden érdekel, amit teszel és amit mondasz, mert valahogy belenőtt a szíved a szívembe, és most már egyformán dobognak.

A könyvet itt található: https://alomgyar.hu/konyv/londoni-szeretok



 
 
 
 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)