Borbás Edina - Igen? (Előolvasós értékelés)

Hiszel a vak szerelemben?

Abban, hogy egyszer csak bekopog az ajtódon vagy éppen  rád telefonál? Ha eddig nem hittél, akkor olvasd el ezt a könyvet!

Mely dinamikus, humoros és érzelemdús hullámzásokon keresztül elkalauzol minket két elveszett ember szerelembe esésének a történetébe, mely egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Sőt, egyenesen göröngyös ! 

Lena, mint becsődölt péktulajdonos egy váratlan segítséget kap a multimilliárdos Dante által, de ennek ára van. Lenánek meg kell küzdenie a saját vívódásaival, illetve két törtető és nem éppen kedves nőszeméllyel, de legfőképp  Dante titkával. Dante a nők hangja és személyisége alapján akar dönteni, hogy ki legyen a választottja, de ez az elmélete becsődöl akkor, amikor találkozik Lenával, aki egyszerre dacos, harcias és gondoskodó. Nagyon tetszett, hogy olvashattam Dante és Lena szemszögéből egyaránt a történetet, hiszen így olvashattam a gondolataikat, az érzéseiket, melyeket többnyire elrejtettek mások elől, illetve a gyötrődésüket az egymás iránti  vonzalom iránt.  

Aranyos volt az, ahogyan fokról fokra bontogatták a falaikat, a korlátaikat. az egymás iránti érzelmeknek engedve. Nagyon megható volt az egész történet, teljesen magába szippantott ez az őrületes érzés, amit éreztem a történet olvasása közben. Érdekes volt olvasni azt ahogyan megosztották  egymással a gondolataikat, amikor nem voltak együtt, vagy csak Lena üzeneteit, melyekre Dante nem válaszolt, de annál inkább megjegyzett.  A történetet olvasva melegség járta át a bensőm, hiszen olyan szívhez szóló és gyönyörűen megírt  történet volt ez. Alig bírtam letenni és olyan hirtelen lett vége az egésznek, azt szerettem volna, ha legalább örökké tart.

Csodálatosan és érzékletesen megírt történet ez, két rendkívüli karakter  egymásra találásáról, akik az elején óckódtak, de annál inkább megszerették egymást. Tündérmesébe illő szerelem ez, mely egy szikrából egész tábortüzet gyújt az olvasó szívében.  Ez az első történet, amit az Írónőtől olvastam és úgy érzem, hogy nem is az utolsó egyben.
Hálásan köszönöm a lehetőséget az Álomgyár könyvkiadónak és az Írónőnek a könyv  előolvasásához!

A tökéletes napsütést csak akkor tudjuk teljesen szívvel élvezni, ha átéltük előtte a vihar poklát.

A könyv, itt található: https://alomgyar.hu/konyv/igen

 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)