Anne L. Green - Az ír farkas (Smaragd sziget 1.)

Vajon lehet-e feltétlenül bízni egy titokzatos idegenben, aki segíteni akar?

Anne L. Green legújabb története elrepít minket a gyönyörű Írország mocskosabb zugaiba, ahol a saját vér sem akadály a gonoszság útra törésében. Nicole és Eric története maga egy hullámvasút, mely csak száguld a végtelen felé újabb és újabb meglepetéseket vonzva magához, melyek hol rosszabb vagy jobb alkalmakat szülnek. 

Nicole a titokzatos idegen, aki történetesen ügyvéd és segíteni szeretne az apja által tőrbe csalt Ericen. A célja az, hogy mindenképpen borsot törjön az apja orra alá azzal, hogy akit Ő rács mögé juttatott kiszabadítja onnan. Ám azt egyikőjük sem gondolná, hogy egy ideig muszáj együtt élniük és ez az együtt élés veszélyessé is válhat, mert fellángol közöttük valami. Valami amely, oly perzselő és égető, amit már régóta nem éreztek és félnek tudomást venni róla. 

Eric és Nicole története különleges, hiszen nem egy rózsaszín köddel átitatott szerelmi ballada, hanem az Ők szerelmük a csatamezőn született. a sok borzalom közepette, ahol egymásnak jelentik a jövőt és nyugalmat. Hiszen Ők két megtört lélek, akik csak szeretetre és törődésre vágynak, ebben a maffia által uralt világban. Kapcsolatuk olyan akár a vihar a tengeren, veszedelmes és kételyekkel teli, amely miatt az olvasó joggal teszi fel a kérdést. Vajon Nicole lejjebb taszítja majd azon a bizonyos lejtőn Ericet vagy pont fordítva, Eric megbosszulja azt, amit Nicole apja tett vele?

A történetet átölelte a feszültség és a lelki vívódások által okozott izgalom, minden pillanatban maga volt egy érzelmi hullámvasút mely olyan végletekkel bírt, hogy teljesen letaglózott. Imádtam olvasni a két főszereplő gondolatait és mélázásait, hiszen még közelebb és mélyebbre hatoltam az érzelmi tengerük habjaiban.

Az írónő mindig megtud lepni azzal, hogy milyen csodálatosan és érzékletesen írja meg ezeket a történeteket. Hiszen mind egytől egyig magával ragadó és letehetetlen. Alig várom, hogy kijöjjön a folytatása és elmerülhessek újra  Nicole és Eric történetében.

 Ha csak egyszer is hagyod, hogy szíved irányítson az eszed helyett, az nagyon fájni fog.

A könyvet itt találjátok:https://alomgyar.hu/konyv/az-ir-farkas


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Péntek Tünde - Csak még egy perc

Vi Keeland - A játszma

L. J. Shen - a szélhámos (bostoni bikák 4.)